Fonoforese, of stemvorken

Fonoforese is een zachte, subtiele, maar krachtige manier om harmonie te herstellen in je lichaam, ziel en geest. De stemvorken kunnen beluisterd, of op accupunctuurpunten van de meridianen geplaatst worden. Stemvorken kunnen ook worden ingezet als aanvulling met een andere behandeling.

De trillingen van de stemvorken zijn afgestemd op frequenties van de kosmos en de aarde. Ze hebben een herkenningsmelodie. Iedereen heeft zijn of haar eigen trilling en daar reageert het lichaam op. De energie in het lichaam gaat dan weer stromen. Werken met de stemvorken is te vergelijken met acupunctuur of acupressuur.

 

Alles is energie

Dieren, planten en ook mensen hebben allemaal een eigen unieke trilling of frequentie. Als een mens ziek is, is hij letterlijk ontstemt. In de traditionele Chinese geneeswijze wordt gesproken van een blokkade. De energie stroomt niet meer vrij door het lichaam waardoor er klachten ontstaan. Door een stemvork op het lichaam en op de voeten te zetten of ernaar te luisteren, herstelt de energie balans.

 

Er wordt gebruik gemaakt van de kosmische stemvorken. Deze zijn gebaseerd op de bewegingen van zon, maan en planeten. Het is mogelijk om een stemvorkbehandeling te ontvangen voor ontspanning en op het harmoniseren van de chakra's, waardoor je je meer in balans voelt. De chakra stemvorken zijn gestemd in de frequenties die bij de belangrijkste chakra´s horen en je beter in evenwicht brengen.