Fonoforese, of stemvorken

Fonoforese is een zachte, subtiele, maar krachtige manier om harmonie te herstellen in je lichaam, ziel en geest. De stemvorken kunnen beluisterd, of op accupunctuurpunten van de meridianen geplaatst worden. Stemvorken kunnen ook worden ingezet als aanvulling met een andere behandeling.

De trillingen van de stemvorken zijn afgestemd op frequenties van de kosmos en de aarde. Ze hebben een herkenningsmelodie. Iedereen heeft zijn of haar eigen trilling en daar reageert het lichaam op. De energie in het lichaam gaat dan weer stromen. Werken met de stemvorken is te vergelijken met acupunctuur of acupressuur.

 

Alles is energie

Dieren, planten en ook mensen hebben allemaal een eigen unieke trilling of frequentie. Als een mens ziek is, is hij letterlijk ontstemt. De energie stroomt niet meer vrij door het lichaam waardoor er klachten kunnen ontstaan.

 

Ik werk met de kosmische stemvorken. Deze zijn gebaseerd op de bewegingen van zon, maan en planeten. Het is mogelijk om een stemvorkbehandeling te ontvangen voor ontspanning. Of voor het harmoniseren van de chakra's, waardoor je je meer in balans voelt.

Chakra's zijn volgens de traditionele Indiase geneeskunde energiecentra in het menselijk lichaam, deze worden beschouwd als belangrijke knooppunten van fysieke, emotionele en spirituele energie.