Fonoforese, of stemvorken

Fonoforese is een zachte, subtiele, maar krachtige manier om harmonie te herstellen in je lichaam, ziel en geest. De stemvorken kunnen beluisterd, of op accupunctuurpunten van de meridianen geplaatst worden. De stemvorken kunnen ook worden ingezet als aanvulling op een andere behandeling.

 

Alles is energie

Dieren, planten en ook mensen hebben allemaal een eigen unieke trilling of frequentie. Als een mens ziek is, is hij letterlijk ontstemt. In de traditionele Chinese geneeswijze wordt gesproken van een blokkade. De energie stroomt niet meer vrij door het lichaam waardoor er klachten ontstaan. Door een stemvork op het lichaam en op de voeten te zetten of ernaar te luisteren, herstelt de energie balans.

 

Hoe verloopt een stemvorkbehandeling ?

Ik werk met de kosmische of planetaire stemvorken. Deze zijn gebaseerd op de bewegingen van zon, maan en planeten.

Tijdens een stemvorkbehandeling lig je gekleed op de behandeltafel en duurt ongeveer 60 minuten. Als je het fijn vindt kun je een dekentje meenemen.

Het is mogelijk om een stemvorkbehandeling gericht te ontvangen op ontspanning en op het harmoniseren van de chakra's, waardoor je je meer in balans voelt. De chakra stemvorken zijn gestemd in de frequenties die bij de belangrijkste chakra´s horen en je beter in evenwicht brengen.