Welkom!

Ik ben Joyce van Nelfen.

Woonachtig in Den Haag, de groene stad achter de duinen. Getrouwd met Ben, moeder van twee volwassen kinderen en trotse oma. Baasje van Nana onze hond en ik hou van wandelen in de natuur.

 
Mijn pad naar Voetzorg4all
Vanaf mijn dertigste levensjaar ben ik een pad gaan volgen van intuïtief lichaamswerk. Ik heb de beroepsopleidingen shiatsu en voetreflexologie gevolgd bij de Culturele Stichting van Massage en Bewegingskunsten in Den Haag. Aanvullend heb ik een erkende pedicure opleiding afgerond.
Daarnaast ben ik bij het Internationale Laoshan Centrum in Oostenrijk opgeleid als TaiJi QiGong docent. In 2003 heb ik het TaiJi QiGong Centrum opgericht. Vanuit dit Centrum organiseerde ik wekelijks QiGong les, workshops, retraites en stilte wandelingen in de natuur. In mijn 55ste levensjaar kwam er een periode van terugtrekken en zelfreflectie. Hierna stopte het werken met groepen.
 

Intentie

Ik geef nu vooral pedicure en voetreflex behandelingen. Ik ben er van overtuigd dat het de bedoeling is om vanuit hart en ziel te doen waar je passie ligt. In ieder van ons is een diep innerlijk weten aanwezig. Geloven en vertrouwen is je verbinden met het innerlijke weten in jou. Alles wat je nodig hebt is al in jou aanwezig.