Welkom!

Ik ben Joyce van Nelfen.

Woonachtig in Den Haag, de groene stad achter de duinen. Getrouwd met Ben, moeder en trotse oma. Baasje van Nana onze hond, natuur en dieren liefhebber.

 
Mijn pad naar Voetzorg4all
Ik heb de beroepsopleidingen shiatsu en voetreflexologie afgerond bij de Culturele Stichting van Massage en Bewegingskunsten. Aanvullend heb ik een erkende pedicure opleiding afgerond. Hierdoor kan ik meer verbanden leggen vanuit de voeten.
Daarnaast ben ik bij het Internationale Laoshan Centrum in Oostenrijk opgeleid als TaiJi QiGong docent. QiGong is een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde.

Na ruim 10 jaar verbonden te zijn geweest als docent bij de CSMBK heb ik in 2005 het TaiJi QiGong Centrum opgericht. Vanuit het TaiJi QiGong Centrum organiseerde ik wekelijks QiGong les, workshops, retraites en stilte wandelingen in de natuur.

 

Intentie

Naast voetverzorging geef ik praktische tools om steviger in het leven te staan. Mijn passie is kennis delen en mensen bewust te maken van hun innerlijke kracht.

In deze bijzonder tijd is het fijn om rust te ervaren en op te laden in de natuur. Als mens zijn we verbonden met de natuur. Elk jaar getijde heeft zijn eigen ritme en energie. Door in de natuur te zijn kom je weer in contact met mijn jouw natuurlijke ritme.